فروشگاه اینترنتی الیگوزنا

فروشگاه اینترنتی الیگوزنا

فروشگاه اینترنتی الیگوزنا

فروشگاه اینترنتی الیگوزنا

فروشگاه اینترنتی الیگوزنا

۴ مطلب در بهمن ۱۳۹۶ ثبت شده است

دندان درد با میخک و بارداری و زایمان راحت

يكشنبه, ۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ۰۵:۰۰ ق.ظ

دندان درد با میخک و بارداری و زایمان راحت

درمان دندان درد با میخک و بارداری و زایمان راحت با چای این گیاه در سایت جسارت

میخک و بارداری ,روغن میخک و بارداری,میخک و بارداری,خواص میخک و بارداری,قطره میخک و بارداری,گل میخک و بارداری,میخک بارداری,روغن میخک در بارداری,میخک بارداری,خواص میخک در بارداری,خواص میخک برای بارداری,قطره میخک بارداری,قطره میخک در بارداری,گل میخک بارداری,گل میخک در بارداری,گل میخک برای بارداری,گل میخک دردوران بارداری,میخک در بارداری,میخک برای بارداری,میخک در دوران بارداری,میخک قبل از بارداری,میخک دندان درد بارداری,عصاره میخک بارداری

درمان دندان درد با میخک و بارداری و زایمان راحت با چای این گیاه

میخک و بارداری , روغن میخک و بارداری , میخک و بارداری , خواص میخک و بارداری

در این مطلب از سایت جسارت به درمان دندان درد با میخک و بارداری و زایمان راحت با چای این گیاه می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

میخک به‌طور طبیعی خاصیت ضد باکتری و ضد درد دارد. اگر از دندان‌درد شدید رنج می‌برید می‌توانید از میخک خشک‌شده یا عصاره میخک استفاده کنید. میخک را بین دندان و لب خود قرار دهید تا درد را آرام کند. البته میخک طعم خوبی ندارد و شاید از بودن آن در دهان خود احساس خوبی نداشته باشید. بهتراست در استفاده از این روش با پزشکتان مشورت کنید، در برخی موارد نباید از میخک استفاده شود خصوصاً اگر باردارید.

میخک و بارداری

برای آسان کردن زایمان خانم های باردار باید در روزهای آخر بارداری بهتر است هر روز چای میخک استفاده کنید و حتی در اتاق های زایمان نوشیدن چای میخک، زایمان را تسهیل می کند و اسپری‌های بی‌حس‌کننده خانگی دندان معمولا الکل دارند و می‌توانند برای مادر و جنین خطر ایجاد کنند و بهتر است برای کاهش درد دندان از روغن میخک استفاده کنید . میخک معمولاً به عنوان یک ادویه آشپزخانه و در ترکیب با فلفل، دارچین و زردچوبه و سایر ادویه‌ها برای تهیه پودر ادویه کاری، مورد استفاده قرار می‌گیرد. از روغن میخک نیز در تولید عطرها، صابون‌ها و یا به عنوان ماده طعم دهنده در لوازم پزشکی و دندان‌پزشکی استفاده می‌شود. در قدیم میخک ادویه ای گران قیمت بود که تنها پادشاهان و ثروتمندان می‌توانستند از آن استفاده کنند.

غنچه‌های گیاه میخک پس از باز شدن یعنی قبل از این که رنگ خاکستری و ارغوانی آن تبدیل به قرمز شود، باید چیده و خشک شوند، میخک که به عنوان ادویه و دارو به کار می‌رود، پودر این غنچه‌ها است. غنچه میخک دارای 16 درصد و ساقه‌های درخت در حدود 5 درصد و برگ‌های آن دارای 2 درصد اسانس روغنی است که از تقطیر این قسمت‌ها به دست می‌آید. اسانس میخک دارای بویی قوی و طعمی سوزاننده است و این اسانس سفید رنگ است و اگر در مجاورت هوا قرار گیرد رنگ آن تیره و غلیظ می‌شود. اسانس میخک دارای اوژنول، اربوفیلین، الکل بنزیلیک، بنزوات دو متیل، فورفوول و اتیلن است. اوژنول که ماده اصلی میخک است آرام کننده و ضد عفونی کننده است و از آن در دندان‌پزشکی برای آرام کردن درد دندان استفاده می‌شود.

روغن میخک و بارداری

فواید میخک 1-‌ تحریک دستگاه گوارش و کمک به هضم غذا و متابولیسم: در طب سنتی چین از این چاشنی برای درمان حالت تهوع و مشکلات گوارشی استفاده می‌شود. میخک جریان آنزیمی را افزایش داده و در نتیجه فعالیت گوارشی را تقویت می‌کند. به علاوه میخک تأثیر بی‌حسی موضعی دارد و به همین دلیل برای درمان معده درد و حالت تهوع مفید است. 2- کاهش درد دندان در بارداری: استفاده از میخک برای کاهش دندان درد موثر است و همچنین به کاهش عفونت‌های دهانی کمک می‌کند. آغشته کردن محل پوسیدگی دندان به روغن میخک در تسکین درد دندان موثر است. میخک تقویت کننده مغز است و کسانی که حافظه ضعیف دارند باید از دم کرده میخک استفاده کنند. اوژنول همانند بی‌حس‌کننده‌های موضعی موجب مهار هدایت پیام‌ها از گیرنده‌های حس درد به طور محیطی می‌شود و با مهار التهاب و تاثیر بر مسیر درد به صورت مرکزی موجب تسکین درد مزمن نیز می گردد. میخک در حدود 20 برابر قدرتمندتر از اوژنول و دیگر ترکیبات ضد درد می باشد. اسپری‌های بی‌حس‌کننده خانگی هم معمولا الکل دارند و می‌توانند برای مادر و جنین خطر ایجاد کنند. اما مصرف زیاد میخک هم می تواند محرک باشد و باعث زایمان زودرس شود.

درمان دندان درد با میخک و بارداری و زایمان راحت با چای این گیاه

میخک و بارداری , روغن میخک و بارداری , میخک و بارداری , خواص میخک و بارداری

در طب سنتی هند میخک را برای رفع بدبوئی دهان، نفخ، دردهای شکمی و مشکلات معده و حتی بیماری‌های چشم نیز به‌کار رفته شده. همچنین در در طب سنتی ایران میخک در جهت تقویت لثه و درد دندان بارد و رفع بدبوی دهان کاربرد دارد واز میخک در بیماری‌های گوارشی مانند فواق (سکسکه) وجشاء (آروغ) و بیماری‌های رحم و بیماری‌های تنفسی مانند سرفه استعمال می گردد. خواص آن در طب سنتی چین این گونه بوده که این چاشنی برای درمان حالت تهوع و مشکلات گوارشی استفاده و میخک جریان آنزیمی را افزایش داده و در نتیجه فعالیت گوارشی را تقویت نموده. به علاوه میخک تاثیر بی‌حسی موضعی داشته و به همین دلیل برای درمان معده درد و حالت تهوع مفید بوده

میخک و بارداری

3- درمان سرفه: جویدن میخک به همراه یک تکه کوچک از نمک معمولی به تولید بیشتر آب دهان کمک کرده و در نتیجه تحریک پذیری در گلو را کاهش می‌دهد. 4- کاهش استرس و آرام کردن تنش‌های روانی: اگر احساس می‌کنید استرس دارید مقداری آب را به همراه کمی برگ ریحان، برگ نعنا و میخک بجوشانید سپس از این جوشانده برای تهیه چای سیاه استفاده کنید. این نوشیدنی را همراه با کمی عسل مصرف کنید. معجون گیاهی به دست آمده، تنش‌های شما را تسکین می‌دهد.

اگر احساس کوفتگی و سردرد می‌کنید یا اینکه دماغتان چکه می‌کند معنی‌اش این است که کم‌کم سرماخورده‌اید و در حال آنفلوانزا گرفتن هستید. نباید دست روی دست بگذارید تا وضع خراب‌تر شود. چوب میخک نه تنها ضدباکتری است بلکه خواص ضدویروسی هم دارد و شما را از شر ویروس‌ها خلاص کرده و از تکثیر آن‌ها جلوگیری می‌کند.

خواص میخک و بارداری

5- میخک درمان کننده‌ی سرطان است و حتی از ابتلا به سرطان نیز جلوگیری می‌کند. ترکیبات شیمیایی غنچه‌های گیاه میخک پس از باز شدن یعنی قبل از این که رنگ خاکستری و ارغوانی آن تبدیل به قرمز شود، باید چیده و خشک شوند، میخک که به عنوان ادویه و دارو به کار می‌رود، پودر این غنچه‌ها است. غنچه میخک دارای 16 درصد و ساقه‌های درخت در حدود 5 درصد و برگ‌های آن دارای 2 درصد اسانس روغنی است که از تقطیر این قسمت‌ها به دست می‌آید. اسانس میخک دارای بویی قوی و طعمی سوزاننده است و این اسانس سفید رنگ است و اگر در مجاورت هوا قرار گیرد رنگ آن تیره و غلیظ می‌شود. اسانس میخک دارای اوژنول، اربوفیلین، الکل بنزیلیک، بنزوات دو متیل، فورفوول و اتیلن است. اوژنول که ماده اصلی میخک است آرام کننده و ضد عفونی کننده است و از آن در دندان‌پزشکی برای آرام کردن درد دندان استفاده می‌شود.

میخک و بارداری

  • قاسم قاسمی

در مورد مصرف و مضرات چای سیاه و مانده در طب سنتی

مضرات چای ,مضرات چای سیاه,مضرات چایی,مضرات چای سیاه در طب سنتی,مضرات چای سیاه پررنگ,مضرات چای سیاه مانده,مضرات چای سیاه چیست,مضرات چای سیاه بر پوست,مضرات چای سیاه و سبز,مضرات چای سیاه برای بدن,مضرات چای سیاه برای کودکان,مضرات چای سیاه برای پوست,عوارض چای زنجبیل,خواص و مضرات چای زنجبیل,فواید و مضرات چای زنجبیل,مضرات چایی مانده,مضرات چایی ساز,مضرات چایی ترش,مضرات چایی مونده,مضرات چایی پررنگ,مضرات چایی خوردن,مضرات چایی برای کودکان

مضرات چای , مضرات چای سیاه , مضرات چایی , مضرات چای سیاه در طب سنتی

پلی فنل موجود در چای سیاه با غیر فعال کردن آنزیم‌های باکتری‌های دهانی, موجب عدم فعالیت آنها شده و در نتیجه پلاک‌های دندانی غیر فعال شده و از پوسیدگی دندان‌ها پیشگیری می‌شود.

مضرات چای

چای سیاه یکی از نوشیدنی های داغ محبوب در سراسر جهان می باشد. این نوشیدنی دارای ارزش و اهمیت خاصی است و ایرانی ها معمولا بعد از مصرف غذا از این نوشیدنی استفاده می کنند. در این مقاله از سایت جسازت به فواید و مضرات چای سیاه پرداخته ایم. توصیه ما این است که حتما این بخش را مطالعه کنید . چای سیاه به عنوان نوشیدنی پیش غذا، پس غذا و در وعده صبحانه مصرف می‌شود و می‌توان گفت که بعد از آب یکی از ارزانترین و پرطرفدارترین نوشیدنی‌ها در دنیا محسوب می‌شود که می‌تواند فواید و مضراتی داشته باشد . چای با دم کردن برگها، جوانه‌ها یا شاخه‌های فرآوری شده بوته چای به مدت چند دقیقه درآب داغ درست می‌شود. فرآوری آن می‌تواند شامل اکسیداسیون، حرارت دهی، خشکسازی و افزودن گیاهان، گلها، چاشنیها و میوه‌های دیگر به آن باشد. چای یک منبع طبیعی از کافئین، تئوفیلین، تیانین و آنتی اکسیدان‌ها است، اما تقریباً بدون چربی، کربوهیدرات‌ها، یا پروتئین آن دارای طعمی مطلوب است که کمی تلخ و گس می‌باشد.

مضرات چای , مضرات چای سیاه , مضرات چایی , مضرات چای سیاه در طب سنتی

نوشیدن چای به بیماران قلبی توصیه می‌شود. چای از ایجاد لخته‌های خطرناک خون که به حملات قلبی و سکته منجر می‌شود پیشگیری می‌کند.

مضرات چای سیاه

چای سیاه چیست؟ چای به ۴ دسته تقسیم می‌شود:  تخمیری (چای سیاه) تخمیرنشده (چای سبز) نیمه تخمیری (چای اولانگ و پوچونگ) چای سفید  چای سیاه در بیشتر نقاط جنوب آسیا (هند، سریلانکا، بنگلادش، پاکستان و غیره)، و نیز درقرن اخیر دربسیاری از کشورهای آفریقائی از جمله کنیا، بروندی، روآندا، مالاوی و زیمبابوه متداول بوده‌است.  چینی‌ها آن را «چای سرخ» می‌نامند زیرا رنگ مایع دم کرده آن سرخ است . غربی‌ها هم آن را «چای سیاه» می‌گویند چون برگ‌های چایی که معمولاً دم می‌کنند به رنگ مشکی است . چای سیاه در طبقه‌بندی دیگر به عنوان چای «ناب» یا CTC (خرد، پخش و به هم پیچیده، روش تولیدی که درسال۱۹۳۲ابداع شده‌است) مطرح می‌شود. چای‌های سیاه غیر مخلوط نیز از طریق مکان، زمان و فصل (اول، دوم، یا پاییز) تولید خود شناخته می‌شوند.

مضرات چای , مضرات چای سیاه , مضرات چایی , مضرات چای سیاه در طب سنتی

مصرف چای بعد از غذا، به هضم غذا به ویژه غذاهای چرب کمک می‌کند. تانن موجود در چای از جذب آهن پیشگیری می‌کند، به همین دلیل نوشیدن روزانه یک فنجان چای به بیماران مبتلا به هموکروماتوز توصیه می‌شود نوشیدن چای 2 ساعت بعد از غذا باشد.

مضرات چایی

مضرات چای سیاه در طب سنتی : باید دانست مانند هر گیاه دیگری، چای نیز اگر به‌جا و درست استفاده نشود، می‌تواند موجب بروز عوارضی شود که از جمله احساس ترشی در دهان، سردرد، دامن‌زدن به گرمی و خشکی بدن در برخی افراد، بی‌خوابی و… را می‌توان ذکر کرد.  احمدرضا درستی مطلق، متخصص تغذیه، درباره مضرات چای سیاه چنین می گوید: « از دید علمی چای چند مزیت دارد و یکی از مزیت‌های آن این است که یک لیوان چای، فلوئور مورد نیاز یک فرد را در طول روز تأمین می‌کند و مصرف ۳ لیوان چای در روز مانعی ندارد. اگر بیش از ۵ لیوان چای سیاه در روز مصرف شود، به بدن ضرر می‌رساند و موجب افزایش فلوئور بدن و بروز فلوئوریست در بدن و بروز نقاط قهوه‌ای رنگ بر روی دندان می‌شود، دندان‌ها را از بین می‌برد و استخوان را نیز پوک می‌کند.  چای را باید با فاصله نیم ساعت بعد از غذا مصرف کرد به دلیل اینکه از جذب آهن در بدن پیشگیری می‌کند؛

مضرات چای , مضرات چای سیاه , مضرات چایی , مضرات چای سیاه در طب سنتی

بعضی‌ها چای می‌نوشند چون معتقدند چای خاصیت آرام‌بخش دارد اما بعضی‌ها هم می‌گویند چای شادی‌آور و نشاط‌آور است

مضرات چای سیاه در طب سنتی

به همین دلیل توصیه می‌شود که چای را همراه با غذا مصرف نشود. چای سرشار از آنتی اکسیدان است و زمانی که حرارت می‌بیند و دم می‌کشد، تغییراتی را از خود نشان می‌دهد. مواد آنتی اکسیدانی موجود در چای بر اثر حرارت طولانی مدت از بین می‌روند و ارزش غذایی خود را از دست می‌دهد. بهتر است که چای را بعد از غذا و با فاصله ۲ ساعت مصرف کرد به دلیل اینکه مصرف چای بعد از غذا، تمام آهن غذا را از بین می‌برد و مانع جذب آن در بدن می‌شود.» محمد صالحی سورمقی استاد فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز می‌گوید: « افراد روزانه به یک‌هزار و ۵۰۰ میلی گرم کافئین نیاز دارند که این مقدار ضرری برای بدن ایجاد نمی‌کند ولی متخصصان توصیه می‌کنند که افراد روزانه یک‌هزار میلی گرم کافئین مصرف کنند؛ به طور معمول یک لیوان نوشابه کولا ۷۰ میلی گرم کافئین دارد و یک لیوان چای ۱۰۰ میلی گرم کافئین دارد که مصرف روزانه ۱۰ لیوان چای مشکلی ایجاد نمی‌کند. زنان حامله در دوران بارداری خود به ۳۵۰ میلی گرم کافئین احتیاج دارند و به دلیل اینکه کافئین موجب تحریک می‌شود، زنان باردار می‌توانند روزانه ۳ لیوان چای مصرف کنند. به دلیل اینکه مردم تمام دنیا از این نوشیدنی استفاده می‌کنند، تحقیقات فراوانی در این خصوص صورت گرفته و در هیچ مقاله معتبری سرطان‌زایی و مضرات چای مطرح نشده است.»

مضرات چای , مضرات چای سیاه , مضرات چایی , مضرات چای سیاه در طب سنتی

چای 30 نوع آنتی اکسیدان دارد و بررسی‌ها نشان داده است که مصرف چای احتمال ابتلا به سرطان کلیه را کاهش می‌دهد و افرادیکه در روز یک فنجان چای می‌نوشند در مقایسه با افرادی که چای نمی‌نوشند 15 درصد کمتر دچار سرطان کلیه می‌شوند.

مضرات چای سیاه مانده

مضرات چای کهنه دم : چای جوشیده دارای رنگ سیاه، بو و مزه‌ای نامطبوع است و مصرف آن موجب بروز یبوست در افراد می‌شود. چای جوشیده سرشار از مواد قابضی به نام تانن است که بر اثر جوشیدن چای وارد آن می‌شود و رنگ و مزه چای را تغییر می‌دهد.  چایی که بیشتر از ۱۰ دقیقه دم بکشد، کهنه به شمار می‌رود و نوشیدن این چای کهنه موجب افزایش خستگی در فرد خواهد شد. چای کهنه دم ترشح اسید معده را تحریک می کند و به دلیل ماهیت اسیدی در بروز زخم معده موثر است.  به دلیل وجود مواد مصنوعی در چای های کیسه ای، این قبیل چای ها در مدت زمان کمتری نسبت به چای معمولی رنگ می دهند.  از عوارض مصرف چای کیسه ای و کهنه دم می توان به ریفلاکس و مشکلات گوارشی اشاره کرد. این موارد در مورد دمنوش های گیاهی آماده نیز صدق می کند و دمنوش باید با استفاده از ترکیبات گیاهی و توسط خود فرد تهیه شود.

آیا می دانید که بوته چای جزو معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبیعت هیچ آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع این گیاه نیاز به سمپاشی ندارند و هیچ چرنده، پرنده، حشره و … به آن نزدیک نمی شود. اگر در بین علوفه چهارپایان (هر نوع که باشند) حتی کمی برگ چای باشد، حیوان به محض جویدن آنها را از دهانش بیرون می ریزد!

مضرات چای

  • قاسم قاسمی

علف گربه چیست

جمعه, ۲۷ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۸ ق.ظ

خواص و نام دیگر گیاه علف گربه چیست همراه با عکس

خواص و نام دیگر گیاه علف گربه چیست همراه با عکس در سایت جسارت

گیاه علف گربه چیست,گیاه علف گربه,گیاه علف گربه درحل جدول,گیاه علف گربه در جدول,گیاه علف گربه,گیاه علف گربه حل جدول,گیاه علف گربه چیست,گیاه علف گربه نام دیگر,گیاه علف گربه در حدول,گیاه علف گربه در جدوا,نام گیاه علف گربه,گیاه علف گربه در حل جدول,نام گیاه علف گربه در جدول,گیاه دارویی علف گربه,نام های دیگر گیاه علف گربه,نام های گیاه علف گربه,نام دیگر گیاه علف گربه,نام علمی گیاه علف گربه

خواص و نام دیگر گیاه علف گربه چیست همراه با عکس

گیاه علف گربه چیست,گیاه علف گربه,گیاه علف گربه درحل جدول,گیاه علف گربه در جدول

در این مطلب از سایت جسارت به خواص و نام دیگر گیاه علف گربه چیست همراه با عکس می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

علف های گربه یا سنبل الطیب برنگ سفید یا صورتی و بصورت خوشه ای می باشد. قسمت مورد استفاده سنبل الطیب ریشه این گیاه است و معمولا از ریشه گیاهی که بیش از سه سال عمر دارد استفاده می کنند.  سنبل الطیب پس از خشک شدن برنگ قهوه ای می شود. طعم آن تلخ ولی خوشبو و معطر است. عطر آن پس از خشک شدن بیشتر می شود.گیاه علف گربه متعلق به خانواده نعاع است. نام گیاه شناسی آن سنبل الطیب است. این گیاه دارای برگ هایی مانند قلب و به شکل دندانه دار و دارای گل های کوچک سفید با لکه های بنفش است.این گیاه عطر ضعیف گیاه نعناع را دارد. یکی از مواد تشکیل دهنده سنبل الطیب روغنی است یه اسم نپتالاکتون که در برگ های این گیاه یافت می شود و دارای خواص مفیدی است که باید بیشتر مورد استفاده قرار گیرد

گیاه علف گربه چیست

گیاه علف گربه متعلق به خانواده نعاع است. نام گیاه شناسی آن سنبل الطیب است. این گیاه دارای برگ هایی مانند قلب و به شکل دندانه دار و دارای گل های کوچک سفید با لکه های بنفش است.این گیاه عطر ضعیف گیاه نعناع را دارد. یکی از مواد تشکیل دهدنده سنبل الطیب روغنی است یه اسم نپتالاکتون که در برگ های این گیاه یافت می شود. اثرات علف گربه در گربه ها : بعضی از صاحبان گربه ها علف گربه را به عنوان انرژی زا تعریف کرده اند.گفته شده نپتالاکتون یک اثر توهم زا دارد.گربه ها اغلب به مالیدن ، لیسیدن ، خر خر و خوردن این گیاه علاقه دارند.بعد از این اعمال اغلب تغییرات کوتاه مدتی در رفتار آنها ملاحضه می شود.علف گربه تاثیرات مختلفی بر گربه های مختلف دارد.

خواص و نام دیگر گیاه علف گربه چیست همراه با عکس

گیاه علف گربه چیست,گیاه علف گربه,گیاه علف گربه درحل جدول,گیاه علف گربه در جدول

ریشه سنبل الطیب از نظرطب قدیم ایران گرم و خشک است خواص مهم آن به شرح زیر می باشد ۱)اثر ضد تشنج دارد ۲)در رفع ناراحتی های عصبی و هیستری مفید است۳) سنبل الطیب ضد اسپاسم و آرام بخش است ۴)تب بر است ۵) سنبل الطیب در معالجه صرع اثر مفید دارد ۶)بیخوابی را درمان می کند۷)ضد کرم معده و روده است ۸) سنبل الطیب گاز معده را از بین می برد۹) سنبل الطیب ضد هیجان است

گیاه علف گربه

برخی از عوارض شایع عبارتند از: – رفتار سرمستی یا حالت های مستی – غلط زدن در اطراف کف اتاق – شادی و وجد – سرازیر شدن آب دهان – بازی گوشی – شور و هیجان – فعالیت بیش از حد – حالت آرامش بخشی و خواب – بازیگوشی . از کجا می توانید علف گربه تهیه کنید؟ شما می توانید یک بوته گیاه سنبل الطیب را در گیاه فروشی محل خود حریداری کنید و یا حتی دانه آن را بخرید و خود آن را بکارید. علف گربه در بسیاری از اشکال دیگر در فروشگاه های عرضه وسایل حیوانات خانگی نیز در دسترس است.بعضی از این محصولات عبارتند از: علف گربه خشک شده مخصوص،اسباب بازی های دارای علف گربه ، روغن علف گربه،اسپری و بالشت علف گربه و…

خواص و نام دیگر گیاه علف گربه چیست همراه با عکس

گیاه علف گربه چیست,گیاه علف گربه,گیاه علف گربه درحل جدول,گیاه علف گربه در جدول

نام علمی valeriana Officinalie  سنبل الطیب گیاهی است علفی و چند ساله که ساقه آن بطور عمودی تا ارتفاع دو متر بالا می رود.این گیاه بصورت وحشی در جنگل های کم درخت ، در حاشیه جویبارها و گودال ها در بیشتر مناطق آسیا و ایران می روید.

گیاه علف گربه درحل جدول

آیا علف گربه روی تمام گربه ها تاثیر دارد؟ علف گربه حدودا بر روی 50% از گربه ها تاثیر می گذارد.50% دیگر هیچ علاقه ای به آن نشان نمی دهند.این گیاه بر روی بچه گربه های کمتر از 12 هفته سن تاثیر ندارد. آیا علف گربه برای گربه ها خطری ندارد؟ علف گربه غیر سمی است و اعتیاد آور نیست وبرای خوردن مشکلی ندارد.خوردن آن به تنهایی واکنشی در گربه ها تولید نمی کند.این بوی علف گربه است که باعث واکنش در آنها می شود .در یک مقاله خارجی در مورد علف گربه آمده است که  ریشه علف گربه برای مشکلات خواب (بی خوابی) مورد استفاده قرار گرفته است. برخی از مکمل های گیاهی / مکمل غذایی حاوی مکمل های ضروری / مکمل های مضر هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مارک های مورد استفاده، با داروساز خود چک کنید. FDA این محصول را برای ایمنی یا اثربخشی بررسی نکرده است. برای جزئیات بیشتر با پزشک خود و یا مسئول داروخانه مشورت کنید.

علف گربه چیست

  • قاسم قاسمی

رابطه مصرف زنجبیل و فشار خون چیست؟آیا زنجبیل باعث کاهش فشار خون می شود؟

رابطه مصرف زنجبیل و فشار خون چیست؟آیا زنجبیل باعث کاهش فشار خون می شود؟ در سایت جسارت

زنجبیل و فشار خون بالا ، زنجبیل و فشار خون ، رابطه زنجبیل و فشار خون ، خواص زنجبیل و فشار خون ، چای زنجبیل و فشار خون ، رابطه زنجبیل با فشار خون ، خواص زنجبیل برای فشار خون ، خواص زنجبیل در فشار خون ، خواص زنجبیل بر فشار خون ، خواص زنجبیل روی فشار خون ، مصرف زنجبیل و فشار خون

رابطه مصرف زنجبیل و فشار خون چیست؟آیا زنجبیل باعث کاهش فشار خون می شود؟

زنجبیل و فشار خون , رابطه زنجبیل و فشار خون , خواص زنجبیل و فشار خون , تاثیر زنجبیل و فشار خون

در این مطلب از سایت جسارت به خواص مصرف زنجبیل و فشار خون می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

زنجبیل یا زنجفیل گیاهی است با نام علمی zingiber officinale که به نام عمومی ginger در دنیا مشهور است. زنجبیل گیاهی است چند ساله که دارای ریزوم های غده ای است.

ساقه های گیاه به طور عمودی از ریزوم ها خارج شده و در انتها به گل های زرد و زیبا منتهی میشوند .

برگهای این گیاه پهن بوده و باغلافی به ساقه ها متصل شده اند.

زنجبیل و فشار خون

مهمترین ترکیبات زنجبیل شامل مواد بودار سوزاننده ای است که بیشتر اثرات اصلی آن مربوط به همین مواد است.

ترکیبات اصلی آن شامل : انواع قند ها ( 50تا 70 درصد) ، چربی ها (3تا 18 درصد) ، اولئورزین ( 4تا 7.5 درصد ) ، و ترکیبات سوزاننده (1تا 3 درصد ) است.

یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه (6 گرم) حاوی 5 کالری ، یک گرم کربوهیدرات و مقدار بسیار جزءی چربی ، پروتئین و فیبر می باشد.

زنجبیل جزء گیاهان دارویی مهم بوده و دارای خواص متعددی از جمله :

ضد تهوع ، مقوی قلب، ضد لخته شدن خون، ضد باکتری ، آنتی اکسیدان ، ضد سرفه ، ضد سموم کبدی، ضد التهاب ، ادرار آور ،

کاهش اسپاسم ، محرک سیستم ایمنی، ضد نفخ ، افزایش ترشحات روده ای معدی ،پایین آورنده ی کلسترول خون و

محرک گردش خون مغزی و محرک هضم غذا می باشد .

رابطه مصرف زنجبیل و فشار خون چیست؟آیا زنجبیل باعث کاهش فشار خون می شود؟

زنجبیل و فشار خون , رابطه زنجبیل و فشار خون , خواص زنجبیل و فشار خون , تاثیر زنجبیل و فشار خون

در مطالعات آزمایشگاهی مشخص شده است که زنجبیل دارای خاصیت ضد سرطانی می باشد .جینجرول ، مهم ترین جزءتشکیل دهنده ی زنجبیل که مسئول ایجاد طعم و مزه در این گیاه می باشد ، از رشد سلولهای سرطانی مخصوصا سرطان روده بزرگ در انسان جلوگیری می کند .

رابطه مصرف زنجبیل و فشار خون

زنجبیل شامل ترکیبات فعالی نظیر روغن های فرار و ترکیبات حاوی فنول مثل گینجرول و شوگاول است.

گینجرول ترکیب اصلی زنجبیل است که برای درمان بیماری هایی نظیر فشار خون ، آرتروز و تومورهای سرطانی مفید است.

شوگاول اثر بسیار مفیدی در درمان سرفه دارد. ترکیب دو ماده ی گینجرول و شوگاول برای کاهش فشار خون مفید است.

زنجبیل محرک ملایمی است و به همین علت برای ارتقای جریان خون بسیار سودمند است.

از دیگر فواید زنجبیل می توان اثر آن در کاهش قند خون اشاره کرد.

خواص زنجبیل و فشار خون

مطالعات زیادی بر روی خواص زنجبیل و فشار خون انجام شده است که ثابت می کند زنجبیل می تواند فشار خون بالا را درمان کند

دانشگاه لورین نیجریه به نتایج قابل توجهی دست یافت که خواص زنجبیل را در درمان فشار خون تایید می کند.

این مطالعه بر روی ۲۲ مرد و ۳۸ زن انجام شد. این افراد به ۳ گروه ۲۰ نفر تقسیم شدند.

یکی از این گروه ها مسئول نظارت بر دو گروه دیگر شدند. گروه نظارتی تنها مجبور به مصرف آب ساده بودند، درحالیکه دو گروه دیگر از پودر زنجبیل استفاده می کردند.

فشار خون سیستولیک (systolic)، فشار خون دیاستولیک (diastolic) و ضربان قلب این گروه ها اندازه گیری شد. نتایج این آزمایش ها شگفت آور بود:

2 ساعت پس از مصرف پودر زنجبیل، محققین کاهش محسوسی را در نتایج آزمایش ها دیدند.

 اثر سدیم در افزایش فشار خون تایید شده است. یکی از تحقیقات چاپ شده توسط دانشگاه ماین، زنجبیل را در لیست موادی که کمترین سدیم را دارند قرار داده است.

به همین علت می توان زنجبیل را برای کاهش فشار خون مفید دانست.

زنجبیل ادویه ای محبوب در غذاهای هندی و آسیایی است. ریشه ی ضخیم این گیاه دارویی طعمی تند و تیز دارد که

طعم و عطری خاص به غذاهایی نظیر خورشت کاری، سوپ های آسیایی و غذاهای سرخ کردنی می دهد.

زنجبیل همچنین برای سلامتی مفید است. ترکیبات شیمیایی موجود در این گیاه برای کاهش فشار خون مفید است.

برای کاهش فشار خون با زنجبیل، قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.

شما نباید تنها از زنجبیل برای بهبود فشار خون بالا استفاده کنید چون زنجبیل جای درمان های پزشکی را نمی گیرد.

رابطه مصرف زنجبیل و فشار خون چیست؟آیا زنجبیل باعث کاهش فشار خون می شود؟

زنجبیل و فشار خون , رابطه زنجبیل و فشار خون , خواص زنجبیل و فشار خون , تاثیر زنجبیل و فشار خون

مصرف زنجبیل باعث گشاد شدن عروق و کاهش فشار خون میگردد . زنجفیل به عنوان جایگزین آسپیرین برای بیماران مسن و دارای زخمهای معده توصیه میگردد .

تاثیر زنجبیل و فشار خون

فواید زنجبیل برای طرفداران پزشکی معتدل و جایگزین متوقف نمی شود. در واقع این ساقۀ زیر زمینی در پزشکی چینی یا روش یانگ (گرما، انرژی) بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.زنجبیل برای رفع سردی، درمان سرفه یا آنفولانزای شدید مصرف می شود. در میان ما، زنجبیل به شکل مرهم به طور سنتی برای مقابله با دردهای مفاصل مورد استفاده قرار می گیرد.حتی اگر این مشاهدات کامل هم نباشند، تحقیقات علمی نشان داده اند که گیاه زنجبیل به مبارزه در  مقابل این علائم در زمان بارداری و بعد از عمل جراحی کمک می کند.برخی مطالعات نیز ثابت کرده اند که زنجبیل احتمالاً برای از بین بردن التهابات و دردها مفید خواهد بود، اما این مطالعات خیلی متقاعد کننده نیستند. در حال حاضر، محققان در حال جستجو و کاوش دربارۀ خواص ضد سرطانی زنجبیل هستند.زنجبیل سرشار از آنتی اکسیدان است، که غالب خواص آن ناشی از همین آنتی اکسیدان هاست، و احتمالاً خواص ضد سرطانی هم دارد که این موضوع در حال بررسی است.اما نباید فراموش کرد که مقدار زنجبیلی که ما هر روز مصرف می کنیم، کم و حتی می توان گفت بسیار کم است؛ بنابراین هر قدر که می خواهید از آن بخورید و با آرامش از آن آگاه باشید اما انتظار معجزه نداشته باشید.

رابطه مصرف زنجبیل و فشار خون چیست؟آیا زنجبیل باعث کاهش فشار خون می شود؟

زنجبیل و فشار خون , رابطه زنجبیل و فشار خون , خواص زنجبیل و فشار خون , تاثیر زنجبیل و فشار خون

زنجبیل باعث کاهش کلسترول ، تری گلیسرید، VLDL،LDL ، فسفو لیپید ها ، و در نتیجه کاهش تخریبهای آترواسکلروتیکی  و همچنین باعث افزایش HDL می گردد . زنجبیل با تاثیر بر کبد باعث کاهش بیوسنتز کلسترول و با تحریک تبدیل کلسترول به اسید های صفراوی باعث افزایش دفع مدفوعی آنها می گردد.

زنجبیل و فشار خون

  • قاسم قاسمی