دستور پخت و طرز تهیه شور ماهی پلو جنوبی مخصوص جشن و مهمانی
دستور پخت و طرز تهیه شور ماهی پلو جنوبی مخصوص جشن و مهمانی
طرز تهیه شور ماهی پلو بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام شور ماهی پلو را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و طرز تهیه شور ماهی پلو جنوبی مخصوص جشن و مهمانی
شور ماهی پلو یکی از غذاهای محلی کشور عزیزمان است که متعلق به بوشهر می باشد.طرز تهیه را در ادامه مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه شور ماهی پلو :
برنج :♦: 3 لیوان
شوید پاک شده و خرد شده :♦: 200 گرم
ماهی شور متوسط :♦: 1 عدد متوسط
کشمش :♦: 1 تا 2 پیمانه
پودر لیمو عمانی :♦: 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه :♦: 1 قاشق چایخوری
پیاز داغ :♦: 1 قاشق سوپخوری
دستور پخت و طرز تهیه شور ماهی پلو جنوبی مخصوص جشن و مهمانی
می توانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابه لای آن بگذارید و دم کنید.
طرز تهیه شور ماهی پلو :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه شور ماهی پلو ابتدا باید
ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض کنید.
سپس ماهی را تمیز کرده و تکه تکه کنید و در آب کش بگذارید.
برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و کره یا به صورت کته یا آب کش بپزید.
روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید.
کشمش پاک کرده و شسته را به ماهی اضافه کنید و کمی سرخ کنید.
پیازداغ ، زردچوبه ، فلفل و پودر لیمو عمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.
دستور پخت و طرز تهیه شور ماهی پلو جنوبی مخصوص جشن و مهمانی
- ۹۷/۰۷/۰۷